Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /customers/6/0/1/tweety.se/httpd.www/inc/always.php on line 31 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/6/0/1/tweety.se/httpd.www/inc/always.php on line 33  Tweety's Wild Thinking

Tweety's Wild Thinking

>> En bromsljusmodulator - Det enkla sättet att synas.

Innan Du Beställer

Modulen leveras med instruktion för hur den skall kopplas in och användas, du bör ha viss grundläggande kunskap om ditt fordon och viss servicevana för att montera den. Var nogrann och läs igenom instruktionen först, att ha ett fungerande bromsljus handlar om din säkerhet.

Läs här för att se om någon testat att använda modulen på just din MC Modell.
Jag lämnar givetvis garanti för att modulen är fullt fungerande när du får den, däremot tar du eget ansvar för inkoppling och användande. Modulen är designad så att det skall vara mycket svårt att skada din motorcykels elektronik vid felkoppling, det vanligaste resulatet är att bromsljuset inte fungerar och man får koppla bort modulen och korrigera inkopplingen.

Jag ansvarar för att all information om modulen som fysiskt föremål är korrekt. Informationen om lagar och regler för E-märkning mm. är min egen text men informationen är hämtad från officiella källor, om du vill veta mer eller är tveksam till min tolkning, sök mer information via bl.a. Rättsnätet, Konsumentombudsverket eller SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Med den här informationen och möjlighet (skyldighet) att söka information på egen hand, så gör var och en sitt eget val och tar ansvar för sitt handlande i trafiken. Jag tar inget ansvar för eventuella skador eller missöden orsakade av en modul.

Beställa Modul

All tillverkning och försäljning av Bromsljusmodulatorer sker av mig personligen på ren hobbybasis, det vill säga på min "fritid". Detta gör att jag försöker tillverka ett antal moduler och hålla i lager, detta fungerar inte alltid, alltså kan leveranstider variera kraftigt.

När du gör en beställning så får du en bekräftelse på att din order har tagits emot, och så snart jag har kontrollerat ordern och beroende på om jag har moduler klara eller ej skickar jag ett mail med information om leverans och betalning.

För att göra det hela så lätt som möjligt för alla inblandade så tar jag betalt i förskott via Payson. Detta beror på att alla lösningar för Postförskott, via PG/BG osv. kostar löjligt mycket om man är privatperson och då skulle jag vara tvungen att ta ut dessa kostnader i priset på modulerna. Dessutom är det ganska omständigt om man som jag skickar väldigt små paket.

Att använda Payson kostar inget för dig som beställare. Använder du ett kreditkort via Payson för att betala mig, så debiterar Payson mig en avgift för detta, inte dig...